Cristiano Ronaldo Jr Anyja

Georgina Rodriguez és nagyanyja Dolores. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro néven született 1985.


A Fia Cristiano Ronaldo

Azt mondta nem igaz hogy a gyermek anyja visszakéri a kicsit mert a nő már meghalt.

Cristiano ronaldo jr anyja. Jelenleg Cristiano Ronaldo Jr. Hogy valójában ki az édesanyja azt a mai napig nem tudni. A pici az Alana Martina nevet kapta s ő az első a focista utódjai közül akinek ismert az édesanyja.

Tudja meg a választ és további 18 további kérdést TheMoneyco. Személyazonosságát soha nem fedték fel a fiatal futballcsillagok számára. A kiváló támadónak nemrégiben fia született.

Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Apja az apja jelenlegi barátnője Spanyolországban lakik. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro ismertebb nevén Cristiano Ronaldo Funchal 1985.

Junior Cristiano Ronaldónak már saját Instagram-oldala is. Is the the eldest son of Portuguese football superstar Cristiano Ronaldo. Maria Dolores állítólag a spanyol lapoknak azt mondta szeretné ha fia olyan nőt választana aki nagyszerű anyja lenne Cristiano Ronaldo Jr-nak a focista fiának ám Shayk nem volt az.

Is A Member Of. Sejtelmes nyilatkozatot tett Cristiano Ronaldo nővére Katia a focista kisfiával kapcsolatban. Ronaldónak jelenleg teljes felügyeleti joga van Cristiano Jr.

Se tudja hogy ki az anyja. Madrid Újabb taggal bővült Cristiano Ronaldo 32 családja. Nakakit ő valamint anyja Dolores nevel.

Milliárdokat kapott CR Junior anyja. Cristianinho a spanyol Real Madrid futballistájáról mindig mindent tudni akaró világsajtó mostanáig képtelen volt felkutatni a gyermek édesanyját. Cristiano Ronaldo gyermekkori története.

The kid is already a skilled footballer himself and has time and again proved his rich heritage in front of the media. Jr-t gyakorlatilag Ronaldo anyja és testvére családja nevelik már amikor éppen nem az apjával tölti az időt. Born on June 17 7.

Február 1985-én született édesanyjától Maria Dolores dos Santos Aveirótól és néhai apjától José Dinis Aveirótól. Madrid Noha júliusban már ötéves lesz Cristiano Ronaldo 30 fia Cristiano Junior vagy ahogy sokan becézik. Az emberek arról találgatnak hogy ezzel vagy azzal a lánnyal voltam vagy egy béranya volt a képben.

A Sun című lap idézi a Real Madrid futballistájának nővérét akinek szavaiból nem lehet világosan kideríteni hogy Ronaldo Junior édesanyja. A Sunday Mirror című angol lap Cristiano Ronaldo egyik közeli ismerősére hivatkozva arról közölt cikket hogy a portugál sztár féléves gyermekének anyja továbbra is tartja a kapcsolatot a labdarúgóval és állítólag visszaadná a. Sejtelmes nyilatkozatot tett Cristiano Ronaldo nővére Katia a focista kisfiával kapcsolatban.

Egyes források szerint a futballista anyagilag azóta is támogatja a nőt aki semmilyen úton-módon nem kerühet kapcsolatba a fiával. Cristiano megfogadta hogy idősebb korában felfedi fiának az igazságot az anyja történetéről. Fans Also Viewed.

Yalnızca lig. Cristiano Ronaldo apa lett de nem mondja ki az anya. Amikor Cristiano majd felnő elmondom neki az igazságot mert megérdemli hiszen a fiam.

Most ismét fiúk érkezhetnek Ronaldóhoz méghozzá nagyon hamar. A lap családi információkra hivatkozva azt írja Ronaldo elérkezettnek látta az időt hogy fia testvéreket kapjon. Soha senkinek nem mondtam meg és nem is fogom.

Gemini Family Member 3. Cristiano Ronaldó biztosra ment és 10 millió dollárért úgy 3 milliárd forintért cserébe elhallgattatta a nőt hogy a jövőben se jusson eszébe a sajtóhoz rohanni. A fiú születésekor egy amerikai pincérnőről mint béranyáról szólt a fáma aki.

Ronaldo tízmillió fontot fizetett azért hogy az anya ne hozza nyilvánosságra a kilétét. Cristiano Junior édesanyjának személyazonossága nem ismert de Ronaldo teljes felügyelettel rendelkezik a fia felett és jelentések szerint anyjának 10 millió fontot fizetett a gyermek kihordásáért és megszüléséért. Azt mondta nem igaz hogy a gyermek anyja visszakéri a kicsit mert a nő már meghalt.

Az életrajz kezdőinek kedvenc beceneve továbbra is a Kecske marad. Megvásárolta a kizárólagos láthatást és a nagyszülőkkel neveli a gyerekét Madridban. Szóljon hozzá Ön is.

Gyermekként első csapata az Andorinha volt. Mit kapok még ha regisztrálok. Apa és fia azért láthatóan jól meg van egymással.

2017-ben Ronaldo üdvözölte az ikreket akik az Egyesült Államokban béranyaság útján születtek. Ronaldo Messi Height - Hd Football from c0thejournalie Estimated net worth biography age height dating relationship records salary income cars lifestyles many more details have been updated below. A fiatal csillag apja határozottan a focilegenda Cristiano Ronaldo bár anyja személyazonossága rejtély maradt a mai napig.

A 32 éves Cristiano Ronaldo az évek során a világ legszebb legnépszerűbb és leggazdagabb nőivel járt együtt ezek a hölgyek azonban nem ajándékozták meg gyermekkelA sztárfocista ennek ellenére 2010-ben apa lett. Június 17-én látta meg a napvilágot az Egyesült Államokban. Így nézhet ki Ronaldo fiának béranyja.

Kisfia Cristiano Ronaldo Jr. In 2016 he started playing football in a small club called Club. Cristiano ronaldo jr is a young football player who made his debut with juventus u9 where he scored four goals.

Maga Ronaldo azonban szorosan beszélt erről a helyzetről. Born in San Diego CA 22. A portugál sztárfutballistának vasárnap óta annyi gyermeke van mint Aranylabdája azaz immár négyszeres apuka ugyanis megszületett első közös kislánya a barátnőjével a modell Georgina Rodríguezzel 22.

Cristiano Ronaldo Junior négyéves 2010 júliusában született és már a világrajövetele sem volt botránymentes. Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro 5. A Real Madrid 2009 nyarán 80 millió fontért 94 millió euró szerződtette így ekkor a világ legdrágább játékosának számított.

Cristiano Ronaldo egy 7 éves kisfiú apukája. Cristiano Ronaldo a portugál labdarúgó-válogatott és a Real Madrid sztárja meglepő örömhírt közölt vasárnap rajongóival. First Name Cristiano 2.

Február 5-én a portugáliai Funchalban Madeira. Európa-bajnok portugál labdarúgó szélső a Manchester United játékosa valamint a portugál válogatott csapatkapitánya. Ezt követően a CD National játékosa lett majd az itt elért sikerek után a Sporting CP junior csapatába került.

Elképzelhető hogy Cristiano Ronaldo Jr. 11 Year Old 6.


Hetig Meg Sem Allnak Harom Anyatol Van 4 Gyereke Ronaldonak Akit Teljesen Megvaltoztatott Az Apasag Blikk


Cristiano Ronaldo Junior 24 Hu


Lilian Chan A Twitteren Cristiano Ronaldo Jr Copies Juventus Star Dad With Braided Hair As Georgina Posts Cute Family Picture


Igy Nezhet Ki Ronaldo Fianak Beranyja Blikk


Cristiano Ronaldo Gyermekek Tekinteteben Jol El Van Latva


Cristiano Ronaldo Junior 24 Hu


Cristiano Ronaldo Junior 24 Hu


Cristiano Ronaldo Gyermekkori Tortenet Es Megdobbento Eletrajzi Tenyek


Cristiano Ronaldo Gyermekek Tekinteteben Jol El Van Latva


Cristiano Ronaldo Gyermekek Tekinteteben Jol El Van Latva


Nem Baratnojetol Akar Gyermeket Beranya Szuli Meg Christiano Ronaldo Ikreit Hirado


Cristiano Ronaldo Foto Gestifute Media Jorge Monteiro Gestifute Media Facebook


Ha Cristiano Ronaldonak Tenyleg Ikrei Lesznek A Baratnoje Csak Tud Roluk 24 Hu


Cristiano Ronaldo Megerositette Hogy Uton Van Negyedik Gyermeke Starity Hu


Ot Dolog Amit Nem Biztos Hogy Tudtal Cristiano Ronaldorol Az Online Ferfimagazin


Hetig Meg Sem Allnak Harom Anyatol Van 4 Gyereke Ronaldonak Akit Teljesen Megvaltoztatott Az Apasag Blikk


Beranyatol Var Ikreket Cristiano Ronaldo


Beranyatol Var Ikreket Cristiano Ronaldo


Radio 1 Megszuletett Cristiano Ronaldo Negyedik Gyereke

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel